AANBOD

Coaching

Ik geef begeleiding door stap voor stap te coachen in hoe je een woede-uitbarstingen aangaat. Hoe je omgaat met een emotionele toestand van kinderen. Hoe je emotioneel bewuste, zelfverzekerde en gemotiveerde kinderen groot brengt. Je kunt in ieder geval elke hulpvraag voorleggen. Het zal je verwonderen hoeveel connectie rust en liefde het oplevert tussen jou en je kind(eren), eigenlijk in het gezin als geheel. Wat ik graag wil meegeven is dat je het verschil maakt in de dagelijkse interacties met je kind(eren). Jij, als ouder hebt de mogelijkheid om er iets moois van te maken.

Minimale afname van hoeveelheid coaching sessies is 3 maanden. Reden van de minimale afname is dat er in minder sessies weinig tot  geen effect behaald kan worden. Een gewoonte (in reactie/handelen) veranderen heeft tijd nodig en kan vaak vervagen na een tijdje. Het is ook mogelijk om een intenser traject te volgen waarbij je de keuze hebt om een half jaar of een jaar coaching te volgen, waardoor het geleerde in de praktijk een normale gang van opvoeden wordt.

De coaching kan ook via Skype plaatsvinden.

Programma just-Bee
Inleiding:

Hoe een aantal kleine veranderingen in je ouderschaps-stijl een drastisch verschil maken voor je kind(eren).

Het ouderschap kan vaak overweldigend voelen, stressvol en gefrustreerd. Ondanks onze grote liefde voor onze kinderen, zullen we ons op momenten zelf verbaasd doen staan in hoe we reageren op hun uitspraken en gedrag. Persoonlijk was ik verbijsterd over mijn aanpak om ze te laten luisteren….

We reageren op manieren waar we niet trots op zijn. We voelen dat er iets niet klopt, maar weten vervolgens niet hoe we hun op een andere manier kunnen laten luisteren. We gebruiken een toon in onze stem die afstand creëert. We staan toe dat ons gevoel van frustratie brandstof op open vuur is en zeggen dingen die onze kinderen kwetsen.

Zo hoeft het niet te gaan! Zelfs niet als we…..

 • Schreeuwen
 • Ons gefrustreerd voelen als een kind niet luistert
 • Ons door emotionele uitbarstingen en heen slaan
 • De bemiddelaar spelen als onze kinderen ruzie maken
 • Ons boos voelen en niet in staat zijn om kalm te worden.

Dat is niet wat we willen EN het kan anders!

Zonder straffen en belonen

Zonder omkoperij

Zonder dreigementen

Zonder gebruik van macht

Klinkt het te goed om waar te zijn?

Misschien, maar als je echt gedrag wilt veranderen dan laat ik je zien, stap voor stap wat je bewust kunt doen om echte connectie te maken met je kind(eren), zodat ze
Dit programma zorgt voor transformatie!

In een exclusieve groep van bewuste ouders delen we onze ervaringen en we ondersteunen elkaar, we leren en groeien samen zodat we ons nooit alleen voelen. Er is geen twijfel meer in hoe en wat je doet met je kind(eren) dat leidt tot een prachtig resultaat. Het resultaat wat jij voor ogen hebt voor jezelf, voor je gezin en bovenal voor de toekomst van je kinderen.

Wat leer je in mijn programma?

 • Wat is EQ en hoe stimuleer ik dit bij mijn kinderen. EQ is een gebied dat cruciaal is voor toekomstige competenties. En niet geheel onbelangrijk, ook van invloed op de mate van geluksgevoel en grote invloed op leiderschap. Uit onderzoeken blijkt zelfs dat IQ onderschikt is aan EQ als het gaat om effectief leiderschap.
 • Breinontwikkeling; wat je minimaal moet weten als ouder.
 • Je leert je kind(eren) ondersteunen in zelfbeheersing en veerkracht, zodat ze kalm leren blijven en gefocust wanneer nodig.
 • Je leert ze voor zichzelf nadenken en eigen verantwoordelijkheid nemen. Autonomie en onafhankelijkheid creëren.
 • Ontwikkel de kunst van invloed uitoefenen om je kinderen te helpen krachtige, waardevolle relaties aan te gaan en samen te werken.
 • Inclusief veel gemakkelijk te volgen oefeningen, simpele hoe-doe-ik-dat demonstraties over wat te zeggen en wat te doen. Deze tools zullen voor een mooi en krachtig resultaat leiden.
 • Je leert wat je anders kunt doen dan schreeuwen tegen je kinderen uit onmacht of dreigen met iets waardoor ze gaan luisteren.
 • Ontdek wat het effect is van je huidige manier van belonen en ik leer je een manier van belonen waarbij een kind zich gewaardeerd voelt.
 • Je leert onafhankelijk te zijn van situaties, zodat er krachtig ouderschap ontstaat, wat zorgt voor rust en harmonie is huis.
 • Alles wat ik aanbied kan meteen toegepast worden zodat je meteen effect ervaart.

JA! Ik ben klaar voor het just-Bee programma!

Lees dan onderstaande afspraken om verder te gaan:

 • Ik schrijf me in (zie inschrijfformulier) voor het just-Bee programma van 8 weken.
 • Ik stap vol vertrouwen in dit programma, omdat de inhoud me aanspreekt en omdat ik na les 1 gebruik kan maken van de risicovrije optie om te stoppen. Gegarandeerd je geld terug.
 • Ik ontvang alle informatie en handvatten die een verschil maken in mijn leven, ons gezin en bovenal in het toekomstige leven van mijn kinderen.
 • Ik weet dat ik na deze 8 weken, altijd op de steun van Bianca kan vertrouwen om het beste uit mij en mijn kinderen te halen.
 • Ik begrijp dat eigen inzet noodzakelijk is. De unieke informatie doet weinig zonder actie van mijn kant.
 • Ik ben zelf verantwoordelijk om verheldering te vragen indien nodig.
 • In deze exclusieve groep blijven alle gegeven informatie en persoonlijke verhalen onder ons.
 • Ik stel me open en eerlijk op, alleen dan haal ik alles uit dit programma.
 • Ik ontvang de factuur na inschrijving en na betaling kan ik aansluiten aan deze exclusieve groep ouders. Betaling dient voldaan te zijn minimaal 2 weken voor de start van het programma.

Nog niet overtuigd? Vraag een persoonlijk gesprek aan met Bianca.

 

Klik hier om het inschrijformulier van het just-Bee Programma te downloaden.

 

 

Gebruik van kinderverhaaltjes met een boodschap

Ik schrijf verhaaltjes met een boodschap. Verhaaltjes waarin kinderen zich kunnen herkennen. Het geeft een boodschap mee hoe ze om kunnen gaan met dagelijkse gebeurtenissen. Verhaaltjes kunnen een krachtig middel om kinderen mee te geven hoe ze met gebeurtenissen om kunnen gaan. Mijn eerste kinderboekje heet ‘Heintje het breintje’! Zie voor verkoop rechterkant van deze pagina.

Tip: Vertel zelf verhaaltjes over jouw kindertijd, dat vinden kinderen reuze interessant en ze ontdekken dat jij ook fouten hebt gemaakt.