OVER BIANCA

Wie ben ik

Sinds 2005 ben ik ondernemer in de kinderopvang. Kinderen zijn altijd al mijn passie geweest en binnen mijn locaties op zoek naar kwaliteit. Als trainer in Speelplezier resulteerde dit in een bijzondere aanpak waarbij het kind en zijn/haar belevingswereld centraal staat. Uitdagend in ontwikkeling gebeurt altijd vanuit eigen verwondering van volwassene, zodat een kind zich nooit bedreigd hoeft te voelen of hij/zij wel aan de verwachting voldoet.

Zie voor uitgebreide informatie www.methodiekspeelplezier.nl en  www.kinderdagpaleiseigenwijs.nl

De opleiding tot ‘BuildGreatMind’ coach for ‘Ninja Parenting’ bracht mijn visie op opvoeden naar een heel ander level. Mijn kinderen (of de liefde die ik voel voor mijn kinderen) waren de stimulans om het anders te gaan doen en daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor. Mijn kinderen accepteerden geen dreigementen ‘als je nu niet….., dan …..’ of reageerden heftig op straf (ook het nadenkstoeltje) om maar een simpel iets te noemen. Ze duwden me met mijn neus op mijn feiten en dat bracht me tot de zoektocht naar een manier van opvoeden die anders is dan wat vele ouders doen. Deze zoektocht bracht me op de website van Rhea Lalla, founder ‘BuildGreatMinds Academy.

Vanuit mijn passie en vanuit mijn verwondering hoe mooi ouderschap ervaren kan worden werd mijn missie alsmaar duidelijker. Ouders bewust maken van hun rol in de opvoeding. Een aantal kleine aanpassingen in je ouderschap laten een drastisch verschil zien in je relatie tot je kind(eren). Een waanzinnig verschil waarbij je kind de kans krijgt om zijn potentieel te bereiken, door o.a. te leren wat EQ is en hoe je dit kunt opbouwen tijdens je opvoeding. Nu leg je de basis voor zijn/haar verdere leven. Wat je er nu ‘instopt’ krijg je later terug en ik zal je vertellen, het is absoluut de moeite waard!

Als het je aanspreekt, dan lees verder wat dit programma je te bieden heeft. Ik ga voor
resultaat, jouw persoonlijke resultaat. Ik begeleid je tot waar je wilt zijn met je gezin!

Met uitdagende groet,
Bianca Hermans Houben
Eigenaresse
Kinderdagpaleis Eigenwijs en justBee

Kijk voor meer info bij  Coaching en educatie